Är du handlare?

Du som är medlem, logga in här!

Organisationsnr
EU Moped
Utbildare


Mopedutbildning

SMART 15


NOLL KOLL ELLER SÄKERHET OCH KONTROLL


Så blir din tonåring en säkrare förare
Vist är det kul med moped. Men det är inte riskfritt. Ofta beror olyckorna på slarv fortkörning, trimmning av mopeder och bristande kunskaper om trafikregler. Din tonåring blir en säkrare förare med kunskap om trafik och säkerhet, vilket medför att risken för olyckor minskar.
Vi erbjuder därför en utbildning speciellt anpassad för din tonåring som ska börja köra moped. Vi erbjuder utbildning både för Klass I mopeder - Körkort AM och förarbevisutbildnig för klass II. Förutom att våra diplomerade instruktörer lär ut hur din tonåring kör mopeden, får han/hon kunskap om trafikregler och vägmärken. Dessutom ger vi tips och råd hur man gör för att undvika olyckor, vad man ska tänka på och vid vilka vanliga situationer man bör vara extra uppmärksam.

Utbildningsprov, förarbevis och diplom
Utbildningen är indiniduellt anpassad efter din tonårings förkunskaper och behov. För att försäkra oss om att vår utbildning håller högsta kvalitet har vi delat upp kursen i minst två delar. Vi tror nämligen inte det går att lära sig allt på några timmar utan man måste ge sig själv tid att ta in den nya kunskapen. Kunskapsprovet(endast teoriprov) för körkortet AM görs hos Trafikverket. Utbildningen för förarbevis avslutas med ett teoretiskt prov med ca 35 frågor. För att bli godkänd måste man svara rätt på minst 80% av frågorna. Utbildningen sker lokalt hos våra medlemsföretag och kurserna bedrivs i mindre grupper, med flexibla kurstider.

Cykel Motor och Sportfackhandlarna
CMS är en branschorganisation som samlar handlare inom cykel, sport och småmotorer. Vi är auktoriserade utbildare och examinator för utbildningen för körkort AM Klass I och förarbevis för Klass II.


Tillbaka